14 de Juny de 2024
18:23
Atenció al Client934 247 349
633 866 345
CISTELL
00,00 €
Tornar
Quan s

Enguany, els dècims en format físic estaran disponibles a partir de la primera setmana de juliol. D'altra banda, els dècims en format digital o dècims blaus es trobaran disponibles de 3 a 4 dies després de la data de comercialització dels desens físics.

Juliol és el mes triat per Loteries i Apostes de l'Estat per a vendre els números de la sort de la Loteria de Nadal 2023

La Loteria de Nadal a Espanya és un esdeveniment emblemàtic que se celebra cada 22 de desembre des de fa més de dos segles. Coneguda també com el Sorteig Extraordinari de Nadal-

El Sorteig de la Loteria de Nadal, amb més de dos segles d'història, és una de les loteries més importants del món. Genera una facturació que supera els 3.000 milions d'euros, la qual cosa suposa un terç de les vendes de la Societat Espanyola de Loteries i Apostes de l'Estat (*SELAE).

És considerada la loteria més gran del món en termes de premis i participació. Cada any, milions de persones en tot el país i d'altres països s'uneixen a la febre de la Loteria de Nadal, comprant dècims amb l'esperança d'obtenir un premi que pot canviar les seves vides.

7 de cada 10 espanyols juguen a la loteria de Nadal

Segons les estadístiques, set de cada deu espanyols juguen al Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal.

El perfil tipus de persona que compra la Loteria de Nadal és home d'entre 30 i 50 anys que juga més de 55 euros entre dècims i participacions.

La Loteria de Nadal a Espanya és molt més que un simple sorteig. Es tracta d'una tradició arrelada en la cultura espanyola, que desperta emocions i alimenta l'esperança en cada racó del país.

Per què s'inicia tan aviat la venda de loteria de Nadal


És possible que et preguntis per què s'inicia tan aviat la venda dels dècims de la Loteria de Nadal. Gairebé mig any abans del sorteig.

Això es deu al fet que es requereixen diverses setmanes per a assegurar una distribució adequada dels més de 185 milions de dècims que componen cada emissió.

A més, que moltes persones aprofiten l'estiu per a adquirir dècims de Loteria de Nadal en el lloc on passen les seves vacances, per potser si somriu la sort en aquesta localitat.

Des de Gener de 2023 s'està treballant en el Sorteig de Nadal
Els preparatius per al sorteig de Nadal comencen tan aviat com els Nens de Sant Ildefons han cantat els números premiats de l'any anterior i conclouen el mes de juliol, quan es posa a la venda la Loteria de Nadal d'aquest any en les administracions de loteria.

En la primera etapa, s'estableixen les característiques de l'emissió del sorteig *extraordnario, com la quantitat de dècims i sèries, així com la distribució dels premis.

Per a 2023, s'ha incrementat a 185 el nombre de sèries disponibles ( en lloc de les 180 de sortejos anteriors). Això suposa tenir 185 milions de dècims en circulació, que podria suposar 3.700 milions d'euros de recaptació, dels quals 2.590 milions d'euros aniran dirigits de manera directa a compensar les diferents categories de premis disponibles.

Posteriorment, es duu a terme la selecció de la imatge que il·lustrarà els dècims de Nadal d'aquest any. Sol ser una obra pictòrica relacionada amb la temàtica nadalenca. El disseny del dècim varia molt poc d'un any a un altre.

Una vegada establertes les característiques de l'emissió i el disseny dels dècims, es procedeix a la impressió dels bitllets en la famosa Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre. Igual que ocorre amb els bitllets de banc, per a la impressió dels dècims de Nadal s'utilitzen paper i tintes especials, a més de marques visibles i invisibles amb la finalitat de prevenir possibles falsificacions.

Al juliol s'inicia la venda de loteria de Nadal

Entre l'1 i el 13 de març les administracions de loteries realitzen les peticions de loteria per al sorteig de nadal de 2023, en funció de les seves vendes i estimacions. Una vegada revisades per la Direcció de Negocis aquestes reben l'albarà amb la consignació definitiva de números per al sorteig.

En els primers 10 dies del mes de juliol de 2023 la loteria és rebuda en les administracions que després del repàs i segellament dels dècims són posats a la venda de manera immediata.

La xarxa comercial de Loteries i Apostes de l'Estat per a la venda la Loteria de Nadal està composta per unes 4.000 administracions de loteria i prop de 6.000 punts de venda mixtos, distribuïts en tot el territori nacional.

En aquest moment, es llança  la campanya d'estiu de la Loteria de Nadal, per a donar a conèixer el nou sorteig al públic. Aquesta campanya d'estiu té un to més fresc i desenfadat que els famosos anuncis de la loteria de Nadal que s'emeten en desembre, amb un to molt més emotiu, qui no recorda al famós calb del Nadal.

Premis de la loteria de Nadal 2023


El Gordo de Navidad  és el primer premi del sorteig de Nadal 2023, dotat amb  400.000€ al dècim. El segon premi serà de 125.000 euros al dècim i el tercer repartirà 50.000 euros al dècim. L'import del dècim continua sent de 20 euros.

Recorda que si ets agraciat amb el Premi Gros, dels 400.000€ de premi, cobraràs finalment 385.600€, ja que el 20% (72.000€) de 360.000€ són imposats a pagar.

Pel que es pot dir que l'Estat és el que més guanyarà en el Sorteig de Loteria de Nadal 2023 sense comprar dècims, ja que *adamás es queda l'import integro dels premis obtinguts per números no venuts.

Depenent de les xifres que coincideixin amb el Gordo, es poden guanyar diferents premis amb les terminacions: 

Quatre últimes xifres iguals al primer premi: 120 euros per dècim. 

Tres últimes xifres iguals al primer premi: 120 euros.

Dues últimes xifres iguals al primer premi: 120 euros. 

Última xifra igual al primer premi: 20 euros, conegut com el reintegrament o “el jugat”.

Sinó has tingut sort en el sorteig de Nadal o has guanyat el reintegrament, sempre pots confiar en la sort, com fem milers d'espanyols cada any, en el sorteig del Nen. que se celebra el 6 de Gener de 2024 i en el qual pots guanyés fins a 200.000 euros al dècim.

Números més premiats en el sorteig de nadal


El sorteig de Nadal és l'únic sorteig extraordinari en el qual l'extracció dels premis es fa mitjançant el sistema de dos bombos, un per als 100.000 números que entren en joc, i un altre per als premis.

Això fa que el sorteig de Loteria de Nadal tingui una durada de més de 3 hores, temps durant el qual per tradició diverses parelles de Nens de Sant Ildefons s'alternen per a extreure els números premiats.

Una altra particularitat del sorteig de Loteria de Nadal és la coneguda *Pedrea, el premi de la qual de 1.000 euros a la sèrie van cantant els Nens de Sant Ildefons mentre arriben els premis grossos.

Encara que les possibilitats són una entre 100.000, els números que hi ha en el bombo de la Loteria de Nadal, tots els que participen somien que aquest any serà la seva xifra la triada pel sorteig.

El 5 és el número que més surt en la loteria de Nadal


Tots compten amb la mateixa probabilitat de sortir premiats, segons les matemàtiques, però el número cinc és el que més premis acapara La Grossa com a última xifra del dècim premiat, en 32 ocasions,  la qual cosa el converteix en el rei del sorteig.

Li segueixen el número 4 i el 6, amb 27 ocasions cadascun. El número 8 ha estat el reintegrament del primer premi en 24 ocasions. El 0 i el 7 ho han estat 22 vegades, i el 3 ha estat l'última xifra del número agraciat amb el gros d'aquest tradicional sorteig nadalenc 21 vegades.

Hi ha altres números que, encara que alguna vegada han tocat, han estat els menys repetits de la Loteria de Nadal. En 1 ha sortit solament en 8 ocasions; el 2, 13 vegades; i el número 9, en 16 ocasions. 

Les combinacions de dues xifres més repetides en els premis del sorteig de Nadal han estat la 85, tocant set vegades; la 57, amb sis; la 75 i la 64, totes dues amb cinc; i la 95, 58 i 40, totes amb quatre vegades.

No obstant això, el Gordo mai ha acabat en 09, 10, 21, 25, 31, 34, 41, 42, 43, 51, 54, 59, 67, 78 i 82.

D'altra banda, el Gordo de Nadal ha recaigut en 64 vegades en un número comprès entre el 0 i el 10000; en 74 ocasions en un número entre el 10001 i el 30000, i 72 vegades en números compresos entre el 30001 i el 99999.

La gent supersticiosa sol comprar loteria de Nadal en ciutats o pobles on hi ha hagut alguna catàstrofe natural pensant que la sort del sorteig recaurà allí. Encara que Madrid i Barcelona són les ciutats on més vegades ha tocat el Gordo.

Fins quan es pot comprar loteria de nadal


La venda dels dècims del Gordo de Navidad comença normalment el les dues primeres setmanes de juliol, l'últim dia per a comprar Loteria del Sorteig de Nadal 2023 és el dijous 21 de desembre de 2023 a les 20.00, el dia abans del sorteig. No obstant això, la venda en línia es tanca dues hores després

La raó és que les administracions de loteria han d'haver retornat l'excedent de dècims de loteria no venuts i tancat comptes abans de la celebració del sorteig.

Com comprar dècims de loteria de Nadal 2023


En l'actualitat pots comprar els dècims de la Loteria de Nadal 2023 mitjançant dues modalitats:

La primera, comprar els teus dècims en paper en qualsevol dels punts de venda autoritzats, com l'administració de Loteria Les Sorres a Barcelona. Aquests dècims es poden comprar en finestreta o a través d'Internet, en aquest cas es poden *envíar mitjançant missatgeria segura o deixar-los en custòdia en l'administració.

Recorda que el dècim en paper es paga únicament al portador i obliga el client a responsabilitzar-se d'aquest. En jugar a la Loteria de Nadal en línia el client rep un comprovant electrònic del número que ha comprat. El desè original en paper es guarda de manera segura en l'administració de loteria, on està a resguard de sofrir pèrdues o danys.

A més, ingressem automàticament el premi en el compte del client qualsevol premi menor de 2.000 euros. Si obtens un  premi major de 2.000 euros, que només poden cobrar-se en una entitat financera col·laboradora, t'indiquem els passos que has de seguir per a ingressar el dècim en el banc que triïs.

La segona opció és jugar en línia a la Loteria de Nadal amb un dècim electrònic ( també anomenat, dècim blau) comprat en un lloc web de confiança, com loterialasarenas.com

Aquesta opció cada vegada és dia més popular entre els compradors pels seus nombrosos avantatges. La principal diferència (i avantatge) és que, podràs triar entre l'oferta de diferents administracions en tota Espanya sense moure't de casa, així com comprar des de l'estranger. També tindràs la possibilitat d'accedir a tots els números que participen en el sorteig. Per això moltes persones trien aquesta via quan no troben el número que desitgen en la seva administració habitual.

Costa el mateix que un dècim en paper i permet comprar números que pot ser que no estiguin disponibles en la finestreta.

Compra la teva loteria de Nadal abans que el teu número s'acabi


Com veus, la loteria de Nadal de 2023 es posa a la venda al juliol pel complex que és manejar la gran quantitat de dècims ( 185 milions) que cal repartir entre la seva extensa xarxa comercial perquè els milions de jugadors que cada any confien a canviar la seva sort amb la Grossa de Nadal puguin triar el número que desitgen.

Avui, gràcies a la tecnologia, pots comprar el teu dècim de Nadal tradicional, però també pots accedir a milers de números virtuals ( dècim electrònic) d'altres administracions i comprar, amb total validesa, el número que desitges sense necessitat de desplaçar-te.

Si ets l'encarregat de comprar la loteria de la teva empresa, contacta amb nosaltres. Som especialistes en gestió de loteria de Nadal per a empreses, Des de 2015, ajudem cada *alo a centenars d'empreses de tota Espanya a vendre loteria entre els seus empleats d'una forma molt més còmoda, eficaç i segura.

També, ajudem organitzacions sense ànim de lucre a fer participacions de Nadal, de forma totalment *gratuíta, per a recaptar fons i repartir la sort entre els seus socis i amics.

Anima't a comprar la teva loteria de Nadal en línia 2023. En loteria Les Sorres, l'any passat passat vam repartir un  4t i 5è premis. Esperem repetir sort enguany i que els nostres clients faci els seus somnis realitat.

Lotería Las Arenas
Atenció al clientDilluns-Dissabte:  09:00h - 21:00hDiumenge:                 11:30h - 20:30h
Jocs i Apostes
APP
Mitjans de pagament
Formas de envío
Web 100% segura
Joc responsable
Admón de Loterías nº 336
Akuamosis S.L.
C.C. Arenas - Gran vía de les Corts Catalanes, 373
08015 Barcelona Barcelona
B63882922
Atenció al Client934 247 349
633 866 345
© Gadmin.es Els logotips de jocs i loteries utilitzats en aquesta web són propietat de la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l'Estat (SELAE). Aquesta web només fa ús d'ells a manera merament identificativa per falicitar l'elecció i selecció del apostante
00d 01h 36m 03s
01d 02h 06m 03s
01d 19h 37m 03s
00d 01h 36m 03s
00d 00h 21m 04s
00d 17h 23m 56s
00d 15h 36m 04s
03d 02h 06m 03s
+18 Autoprohibición Jugar Bien Juego Seguro