12 de Juny de 2021
21:44
934 247 349
Accedeix al teu compte
Introdueix el teu usuari i contrasenya per accedir al teu compte
0
0 €
Ajuda
Haig de registrar-me per poder jugar ?

Si, és imprescindible estar registrat en el nostre sistema per poder utilitzar-lo, assegura’t de què totes les teves dades siguin correctes, ja que en el cas d’algun premi major haurem de comprovar la teva identitat. Recorda que per utilitzar els serveis de loterialasarenas.com ha de ser major de 18 anys.

Mètodes de pagament.

Per ingressar saldo en el teu compte de loterialasarenas.com i poder realitzar les apostes amb ella, pots escollir un d’aquests tres mètodes d’ingrés:

 • Ingressar saldo mitjançant targeta de crèdit a través de la passarel·la de pagament segura de La Caixa. Aquesta opció et permet utilitzar les teves targetes de crèdit o dèbit per ingressar saldo en el teu compte de loterialasarenas.com. L’import de l’operació serà abonat automàticament en el teu compte d’usuari de loterialasarenas.com un cop finalitzada l’operació. Les dades de la teva targeta de crèdit només seran comprovades per l’entitat bancària, en cap moment ningú de la nostra empresa hi té accés.
 • Ingressar saldo mitjançant transferència bancària al teu compte d’usuari de loterialasarenas.com. Pot realitzar la transferència en els següents números de compte:

                                LA CAIXA: ES642100 3153 5522 0033 0543 

                                                                 (titular: Akuamosis S.L)

                                BANCO POPULAR: ES040075 1454 4906 0002 6897       

                                                                (titular: Akuamosis S.L)

L’import de l’operació serà abonat en el teu compte de joc de loterialasarenas.com un cop rebuda la transferència bancaria corresponent.
 • Ingressar saldo en efectiu directament en les nostres instal·lacions. L’import serà abonat en el teu compte de jocs de loterialasarenas.com automàticament.
Com cobrar un premi ?

El dia desprès de cada sorteig comunicarem els resultats de les apostes. Si alguna de les teves apostes resulta premiada i t’has dóna’t d’alta com usuari, automàticament l’import serà abonat en el teu compte d’usuari, amb aquest saldo podràs continuar comprant o cobrar-ho des de l’apartat de cobrament de premis.

Com jugar a La Bonoloto?

Com es juga a La Bonoloto?

Cada aposta de La BonoLoto consisteix en seleccionar 6 números de una taula de 49 (números de l’1 al 49).

Quant costa jugar?

L’import de cada aposta és de 0,50 euros (50 cèntims). L’import mínim del butlletí complet és 1 euro, per tant:

Si el teu butlletí participa en un únic sorteig, ha d’incloure al menys 2 apostes (50 cèntims x 2 apostes x 1 sorteig = 1 euro).

Si el teu butlletí participa en dos o més sortejos (sorteig setmanal), pot incloure des d’1 única aposta (50 cèntims x 1 posta x 2 sortejos = 1 euro).

Com puc escollir la meva combinació?

Per a jugar a BonoLoto a loterialasarenas.com has de seleccionar els 6 números de cada aposta de forma manual (seleccionant tu els sis números de cada aposta) o aleatòria (el sistema selecciona els números de manera aleatòria).

Puc incloure més d’una aposta per a augmentar les meves possibilitats?

Sí. Tens dos mètodes per jugar:

Simple: pots jugar com a mínim 1 posta i com a màxim 8 en un mateix butlletí, amb 6 números cada aposta. Per a jugar una aposta es marquen sis números en el primer bloc.

Per a jugar dos, es marquen sis números en el primer bloc i sis en el segon, i així successivament. Cada aposta simple té un import de 0,50€.

Múltiple: si ho desitges, pots jugar més de 6 números en la teva aposta, per fer-ho hauràs de marcar aquests exclusivament en el primer bloc del butlletí. Tinguis en compte que quan major nombre de múltiples seleccionis, major serà l’import de la teva aposta. Podràs jugar els següents múltiples:

44 apostes, hauràs de seleccionar 5 números en el primer bloc. El conjunt format per aquests cinc números escollits juga amb cada un dels restants números del bloc, formant-se així 44 conjunts de sis pronòstics, és a dir, 44 apostes.

7 apostes, hauràs de seleccionar 7 números en el primer bloc.

28 apostes, hauràs de seleccionar 8 números en el primer bloc.

84 apostes, hauràs de seleccionar 9 números en el primer bloc.

210 apostes, hauràs de seleccionar 10 números en el primer bloc.

462 apostes, hauràs de seleccionar 11 números en el primer bloc.

En quins sortejos participo?

Tens dos opcions per jugar:

Sorteig diari: si vols participar en un sol sorteig, el de dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres o dissabte. Has de tenir en compte que si participes en el sorteig diari hauràs de realitzar al menys dues apostes. Si valides el teu butlletí de diumenge a dilluns, participaràs en el sorteig de dilluns; si el valides el dimarts, en el de dimarts; si el valides el dimecres, en el de dimecres; si el valides el dijous participaràs en el sorteig del dijous; si el valides en el del divendres participaràs en el sorteig del divendres; i si el valides en el del dissabte participaràs en el sorteig del dissabte.

Sorteig setmanal: si vols participar en tots els sortejos de la setmana, els del dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabte. Recorda que jugues amb els mateixos pronòstics i apostes en els sis sortejos de la setmana. Validades els dies diumenge anterior i dilluns, participes en els sortejos de dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabte. Validades el dimarts, participes en els sortejos del dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabte. Validades el dimecres, participes en els sortejos de dimecres, dijous, divendres i dissabte. Validades el dijous, participes en el sorteig del dijous, divendres i dissabte. Validades el divendres, participes en el sorteig del divendres i dissabte. Validades el dissabte, participes en el sorteig del dissabte.

Quins són els premis?

En el BonoLoto es destina el 55% de la recaudació a premis, distribuint-se entre les següents categories de premis:

1a categoria: si s’encerten els 6 números de la combinació guanyadora.

2a categoria: si s’encerten 5 números de la combinació guanyadora més l’extracció corresponent al número complementari.

3a categoria: si s’encerten 5 números de la combinació guanyadora.

4a categoria: si s’encerten 4 números de la combinació guanyadora.

5a categoria: si s’encerten 3 números de la combinació guanyadora. 

Reintegrament: si el número destinat a aquest premi coincideix amb el del teu butlletí i vindrà referit a l’import total d’apostes en les que has participat.

Sorteig Setmanal: el reintegrament per la modalitat d’abonament o sorteig setmanal es sortejarà cada dia, assignant-se el premi corresponent al valor de l’aposta diària.

Soreig Diari: el reintegrament per la modalitat de participació diària vindrà determinat pel dígit guanyador del sorteig del dia de participació.

Que és el complementari?

El complementari és un  número addicional que s’extreu en el sorteig amb l’objectiu de donar l’oportunitat de pujar el teu premi a qui ha encertat exactament cinc dels sis números de la combinació guanyadora. Tu no esculls un complementari: aquest és un número addicional que s’extreu en el sorteig i que ha de coincidir amb un dels números de la teva combinació, suposant que a més aquesta combinació inclou 5 dels 6 números de la combinació guanyadora. Per tant, el complementari només és aplicable a la 2a categoria de premis. 

¿ Cómo Jugar a la Primitiva ?

¿Cómo se juega a La Primitiva?


Cada apuesta de La Primitiva consiste en seleccionar 6 números de una tabla de 49 (números del 1 al 49).

 

¿Cuánto cuesta jugar?


El importe de cada apuesta es de 1 euro.


¿Cómo puedo elegir mi combinación?


Para jugar a La Primitiva en loterialasarenas.com debes seleccionar los 6 números de cada apuesta de forma manual (seleccionando tú los seis números de cada apuesta) o aleatoria (el sistema selecciona los números de manera aleatoria).


¿Puedo incluir más de una apuesta para aumentar mis posibilidades?


Sí. Tienes dos métodos para jugar:     

Simple: puedes jugar como mínimo 1 apuesta y como máximo 8 en un mismo boleto, con 6 número cada apuesta. Para jugar una apuesta se marcan seis números en el primer bloque. Para jugar dos, se marcan seis números en el primer bloque y seis en el segundo, y así sucesivamente. Cada apuesta simple tiene un importe de un euro.

Múltiple: si lo deseas, puedes jugar más de 6 números en tu apuesta, para ello deberás marcar estos exclusivamente en el primer bloque del boleto. Ten en cuenta que cuanto mayor número de múltiples selecciones, mayor será el importe de tu apuesta. Podrás jugar los siguientes múltiples:  

 • 44 apuestas, deberás seleccionar 5 números en el primer bloque. El conjunto formado por esos cinco números elegidos juega con cada uno de los restantes números del bloque, formándose así 44 conjuntos de seis pronósticos, es decir, 44 apuestas
 • 7 apuestas , deberás seleccionar 7 números en el primer bloque
 • 28 apuestas, deberás seleccionar 8 números en el primer bloque
 • 84 apuestas, deberás seleccionar 9 números en el primer bloque
 • 210 apuestas, deberás seleccionar 10 números en el primer bloque
 • 462 apuestas, deberás seleccionar 11 números en el primer bloque

Cada múltiple determina el número de apuestas a pagar.

 

¿En qué sorteos participo?


Tienes tres opciones para jugar:  

 • Jugar Jueves: Con tus apuestas de Primitiva participarás en el sorteo del jueves
 • Jugar Sábado: Con tus apuestas de Primitiva participarás en el sorteo del Sábado
 • Jugar Semanal: Con tus apuestas de Primitiva participarás en el sorteo del Jueves y del Sábado

 

¿Cuáles son los premios?


En La Primitiva se destina el 55% de la recaudación a premios, distribuyéndose entre las siguientes categorías de premios:

 • Categoría Especial : si se aciertan los 6 números + Reintegro de la combinación ganadora.
 • 1ª Categoría: si se aciertan los 6 números de la combinación ganadora.
 • 2ª Categoría: si se aciertan 5 números de la combinación ganadora más la extracción correspondiente al número complementario*.
 • 3ª Categoría: si se aciertan 5 números de la combinación ganadora.
 • 4ª Categoría: si se aciertan 4 números de la combinación ganadora.
 • 5ª Categoría: si se aciertan 3 números de la combinación ganadora.
 • Reintegro: si el número destinado a este premio coincide con el de tu boleto.

 

*¿Qué es el complementario?

El complementario es un número adicional que se extrae en el sorteo con el objetivo de dar la oportunidad de subir su premio a quien ha acertado exactamente cinco de los seis números de la combinación ganadora. Tú no eliges un complementario: éste es un número adicional que se extrae en el sorteo y que ha de coincidir con uno de los números de tu combinación, suponiendo que además esta combinación incluye 5 de los 6 números de la combinación ganadora. Por tanto, el complementario sólo es aplicable en la 2ª categoría de premios.

Com jugar a Euromillones?

Com es juga a Euromillones?

Cada aposta de Euromillones consisteix en seleccionar 5 números de una taula de 50 (números de l’1 al 50) i dos estrelles de una taula d’11 números (de l’1 al 11).

Quant costa jugar?

L’import de cada aposta és de 2,5 euros.

Com puc escollir la meva combinació?

Per jugar a Euromillones en loterialasarenas.com has de seleccionar els 5 números i les 2 estrelles de cada aposta de forma manual (seleccionant tu els números de cada aposta) o aleatòria (el sistema selecciona els números de manera aleatòria).

Puc incloure més d’una aposta per augmentar les meves possibilitats?

Sí. Tens dos mètodes per a jugar:

Simple: pots jugar com a mínim 1 aposta i com a màxim 5 en un mateix butlletí, amb 5 números i 2 estrelles cada aposta. Per a jugar una aposta es marquen cinc números i dos estrelles en el primer bloc. Per a jugar dos, es marquen cinc números i dos estrelles en el primer bloc i cinc números i dos estrelles en el segon, i així successivament. Cada aposta simple té un import de dos euros.

Múltiple: si ho desitges, pots jugar més de 5 números en la teva aposta i un màxim de 5 estrelles, per això hauràs de marcar aquests exclusivament en el primer bloc del butlletí. Has de tindre en compte que quant major número de múltiples seleccionis, major serà l’import de la teva aposta. Podràs jugar els següents múltiples:

* 6 números i 2 estrelles (6 apostes).

* 7 números i 2 estrelles (21 apostes).

* 8 números i 2 estrelles (56 apostes).

* 9 números i 2 estrelles (126 apostes).

* 10 números i 2 estrelles (252 apostes).

* 5 números i 3 estrelles (3 apostes).

* 6 números i 3 estrelles (18 apostes).

* 7 números i 3 estrelles (63 apostes).

* 8 números i 3 estrelles (168 apostes).

* 9 números i 3 estrelles (378 apostes).

* 10 números i 3 estrelles (756 apostes).

* 5 números i 4 estrelles (6 apostes).

* 6 números i 4 estrelles (36 apostes).

* 7 números i 4 estrelles (126 apostes).

* 8 números i 4 estrelles (336 apostes).

* 9 números i 4 estrelles (756 apostes).

* 10 números i 4 estrelles (1.512 apostes).

* 5 números i 5 estrelles (10 apostes).

* 6 números i 5 estrelles (60 apostes).

* 7 números i 5 estrelles (210 apostes).

* 8 números i 5 estrelles (560 apostes).

* 9 números i 5 estrelles (1.260 apostes).

* 10 números i 5 estrelles (2.520 apostes).

En quins sortejos participo?

Tens tres opcions per a jugar:

* Jugar Dimarts: Amb les teves apostes d’Euromilones participaràs en el sorteig de dimarts.

* Jugar Divendres: Amb les teves apostes d’Euromillones participaràs en el sorteig de divendres.

* Jugar Setmana: Amb les teves apostes d’Euromillones participaràs en el sorteig de dimarts i de divendres.

Quins són els premis?

En Euromillones es destina el 50% de la recaptació a premis, distribuint-se entre les següents categories de premis:

* 1a Categoria: si s’encerten els 5 números i les 2 estrelles.

* 2a categoria: si s’encerten 5 números i 1 estrella.

* 3a categoria: si s’encerten només 5 números.

* 4a categoria: si s’encerten 4 números i les 2 estrelles.

* 5a Categoria: si s’encerten 4 números i 1 estrella.

* 6a Categoria: si s’encerten 4 números.

* 7a Categoria: si s’encerten 3 números i les 2 estrelles.

* 8a Categoria: si s’encerten 2 números i les 2 estrelles.

* 9a Categoria: si s’encerten 3 números i 1 estrella.

* 10a Categoria: si s’encerten 3 números.

* 11a Categoria: si s’encerta 1 número i les 2 estrelles.

* 12a Categoria: si s’encerten 2 números i 1 estrella.

* 13a Categoria: si s’encerten 2 números.

  

Què és EL MILLÓ d’EUROMILLONES?

Es tracta d’un sorteig que repartirà un milió d’euros, cada divendres, entre totes les compres de la setmana, així què tots els participant de dimarts i/o divendres tindran l’opció de convertir-se en milionaris! El sorteig d’”El Milió” no es realitzarà en els demès països participants en Euromillones, amb el què les probabilitats de guanyar per els participants que validen les seves apostes en Espanya augmentaran.

Per cada aposta que realitzis en l’Euromillones el terminal de validació t’assignarà un codi (de 3 lletres i 5 números) automàticament, amb el què participaràs en el sorteig d’El Milió.

“EL MILLÓ” assegura un encertant d’1 milió d’euros cada setmana en Espanya.

Com jugar a El Gordo de La Primitiva?

Com es juga a El Gordo de la Primitiva?

Cada aposta d’El Gordo de la Primitiva consisteix en seleccionar 5 números de una taula de 54 (números de l’1 al 54).

Quant costa jugar?

L’import de cada aposta és de 1,50 euros.

Com puc escollir la meva combinació?

Per jugar a El Gordo de la Primitiva en loterialasarenas.com has de seleccionar els 5 números de cada aposta de forma manual (seleccionant tu els 5 números de cada aposta) o aleatòria (el sistema selecciona els números de forma aleatòria).

Puc incloure més d’una aposta per augmentar les meves possibilitats?

Sí. Tens dos mètodes per a jugar:

Simple:  pots jugar com a mínim 1 aposta y com a màxim 6 en un mateix butlletí amb 5 números cada aposta. Per a jugar una aposta es marquen 5 números en el primer bloc. Per a jugar dos, es marquen 5 números en el primer bloc i 5 en el segon, i així successivament. A més, sempre s’ha de marcar un número en la “2a matriu”. Cada aposta simple té un import d’un euro cinquanta (1,50€). 

Múltiple: Si ho desitges, pots jugar més de 5 números en la teva aposta, per fer-ho, hauràs de marcar aquests exclusivament en el primer bloc del butlletí. Has de tindre en compte que quant major número de múltiples seleccioni’s, major serà l’import de la teva aposta. 

Podràs jugar els següents múltiples:

 • 6 apostes, hauràs de seleccionar 6 números en el primer bloc.
 • 21 apostes, hauràs de seleccionar 7 números en el primer bloc.
 • 56 apostes, hauràs de seleccionar 8 números en el primer bloc.
 • 126 apostes, hauràs de seleccionar 9 números en el primer bloc.
 • 252 apostes, hauràs de seleccionar 10 números en el primer bloc.
 • 462 apostes, hauràs de seleccionar 11 números en el primer bloc.

En quin sorteig participo?

El Gordo de la Primitiva té un únic sorteig setmanal, que es celebra en diumenge.

Quins són els premis?

En El Gordo de la Primitiva es destina el 55% de la recaptació a premis, distribuint-se entre les següents categories de premis:

 • 1a Categoria: si s’encerten 5 números de la combinació guanyadora i el reintegrament.
 • 2a Categoria: si s’encerten 5 números de la combinació guanyadora.
 • 3a Categoria: si s’encerten 4 números de la combinació guanyadora i el reintegrament.
 • 4a Categoria: si s’encerten 4 números de la combinació guanyadora.
 • 5a Categoria: si s’encerten 3 números de la combinació guanyadora i el reintegrament.
 • 6a Categoria: si s’encerten 3 números de la combinació guanyadora.
 • 7a Categoria: si s’encerten 2 números de la combinació guanyadora i el reintegrament.
 • 8a Categoria: si s’encerten 2 números de la combinació guanyadora
 • Reintegrament: si el número destinat a aquest premi coincideix amb el del nostre butlletí.
Com jugar a La Quiniela?

Com es juga a La Quiniela?

Cada aposta de La Quiniela consisteix en pronosticar, sobre tres opcions, el resultat de un partit de futbol de dos equips; s’ha d’encertar si un equip guanya (1), empata (X) o perd (2).

Quant costa jugar?

L’import de cada aposta és de 0,75 euros (75 cèntims).

Com puc escollir la meva combinació?

Per a jugar a La Quiniela en loterialasarenas.com has de seleccionar els 14 pronòstics més el ple (pleno) al quinze de cada aposta de forma manual (seleccionant tu els pronòstics de cada aposta) o aleatòria (el sistema selecciona els pronòstics de manera aleatòria).

Puc incloure més de una aposta per augmentar les meves possibilitats?

Sí. Tens dos mètodes per a jugar:

Simple: pots jugar com a mínim 1 aposta i com a màxim 8 en un mateix butlletí, amb 14 pronòstics cada aposta, més el ple al quinze. Per a jugar una aposta es marquen catorze números en el primer bloc més el ple al quinze. Per a jugar dos, es marquen catorze números més el ple al quinze, i així successivament. Cada aposta simple té un import de cinquanta cèntims.

Múltiple: si ho desitges, pots jugar més de 14 números en la teva aposta, per fer-ho hauràs de marcar aquests exclusivament en el primer lloc del butlletí, mitjançant la combinació de dos (doble) o tres (triple) pronòstics per partit. A demès, es imprescindible marcar en bloc de les “Combinacions” el número de dobles i/o triples que s’han pronosticat. Has de tindre en compte que quant major número de múltiples seleccionis, major serà l’import de la teva aposta. Podràs jugar el següents mètodes múltiples:

* Múltiple directe: es poden escollir una combinació de dobles i triples determinada.

* Múltiple reduït: hauràs d’indicar les combinacions de dobles i triples que desitgis realitzar, i seleccionar els partits sobre els que desitgis aplicar les reduccions.

* Múltiple condicionat: hauràs d’indicar les condicions (variants, ics i dosos), a demès dels partits als que s’aplicaran dites condicions.

En quins sortejos participo?

Participes per una sola jornada de La Quiniela.

Quins són els premis?

En La Quiniela es destina el 55% de la recaptació a premis, distribuint-se entre les següents categories de premis:

Categoria Especial: si s’encerten els 15 resultats més el Ple al Quinze.

1a Categoria: si s’encerten els 14 resultats.

2a Categoria: si s’encerten el 13 resultats.

3a Categoria: si s’encerten el 12 resultats.

4a Categoria: si s’encerten el 11 resultats.

5a Categoria: si s’encerten el 10 resultats.

¿ Cómo jugar a El Quinigol ?

¿Cómo se juega a La Quiniela?

 
Cada apuesta de La Quiniela consiste en pronosticar, sobre tres opciones, el resultado de un partido de fútbol de dos equipos; hay que acertar si un equipo gana (1), empata (X) o pierde (2).


¿Cuánto cuesta jugar?

 
El importe de cada apuesta es de 0,75 euros (75 céntimos).


¿Cómo puedo elegir mi combinación?

 
Para jugar a La Quiniela en www.loterialasarenas.com  debes seleccionar los 14 pronósticos más el pleno al quince de cada apuesta de forma manual (seleccionando tú los pronósticos de cada apuesta) o aleatoria (el sistema selecciona los pronósticos de manera aleatoria).


¿Puedo incluir más de una apuesta para aumentar mis posibilidades?

 
Sí. Tienes dos métodos para jugar: Simple: puedes jugar como mínimo 1 apuesta y como máximo 8 en un mismo boleto, con 14 pronósticos cada apuesta, más el pleno al quince. Para jugar una apuesta se marcan catorce números en el primer bloque más el pleno al quince. Para jugar dos, se marcan catorce números en el primer bloque y catorce en el segundo, más el pleno al quince, y así sucesivamente. Cada apuesta simple tiene un importe de cincuenta céntimos.
Múltiple: si lo deseas, puedes jugar más de 14 números en tu apuesta, para ello deberás marcar estos exclusivamente en el primer bloque del boleto, mediante la combinación de dos (doble) o tres (triple) pronósticos por partido. Además, es imprescindible marcar en bloque de las "Combinaciones" el número de dobles y/o triples que se han pronosticado. Ten en cuenta que cuanto mayor número de múltiples selecciones, mayor será el importe de tu apuesta. Podrás jugar los siguientes métodos múltiples: Múltiple directo: se puede elegir una combinación de dobles y triples determinada
Múltiple reducido: deberás indicar las combinaciones de dobles y triples que desees realizar, y seleccionar los partidos sobre los que desees aplicar las reducciones )
Múltiple condicionado: deberás indicar las condiciones (variantes, equis y doses), además de los partidos a los que se aplicará dichas condiciones.


¿En qué sorteos participo?

 
Participas para una sola jornada de La Quiniela.


¿Cuáles son los premios?


En La Quiniela se destina el 55% de la recaudación a premios, distribuyéndose entre las siguientes categorías de premios:

Categoría Especial: si se aciertan los 14 resultados más el Pleno al Quince.
1ª Categoría: si se aciertan los 14 resultados
2ª Categoría: si se aciertan 13 resultados
3ª Categoría: si se aciertan 12 resultados
4ª Categoría: si se aciertan 11 resultados
5ª Categoría: si se aciertan 10 resultados

Tabla de premios para el método múltiple en La Bonoloto

Cuando jugamos por el Método Directo Múltiple nuestras posibilidades para premio aumentan por eso, en una apuesta múltiple cuando tenemos acertamos tenemos más de un solo premio. Veamos las tablas de Premios según los números jugados:

 

5 PRONÓSTICOS (44 APUESTAS)

 

7 NÚMEROS (7 APUESTAS)

 

8 NÚMEROS (28 APUESTAS)

 

9 NÚMEROS (84 APUESTAS)

 

10 NÚMEROS (210 APUESTAS)

 

11 NÚMEROS ( 462 APUESTAS)

 


Tabla de premios para el método múltiple en La Primitva

Cuando jugamos por el Método Directo Múltiple nuestras posibilidades para premio aumentan por eso, en una apuesta múltiple cuando tenemos acertamos tenemos más de un solo premio. Veamos las tablas de Premios actualiza tras la incorporación de la nueva Categoría Especial según los números jugados:

 

5 Pronósticos (44 Apuestas)

 

7 Pronósticos (7 Apuestas)

 

8 Pronósticos (28 Apuestas)

 

9 Pronósticos (84 Apuestas)

 

10 Pronósticos (210 Apuestas)

 

11 Pronósticos (462 Apuestas)POT17.000.000 €
dimarts, 15/06/21
Jugar Ara!
Jugar Ara!
POT8.200.000 €
diumenge, 13/06/21
Jugar Ara!
Jugar Ara!
Jugar Ara!
Jugar Ara!
EN PREMIS30.000 €
dijous, 17/06/21
Jugar Ara!
Lotería Las Arenas
Jocs i Apostes
Mitjans de pagament
WEB SEGURA. CERTIFICAT PER
Joc responsable
+18
Admón de Loterías nº 336
Akuamosis S.L.
C.C. Las Arenas - Gran vía de les Corts Catalanes, 373
08015 Barcelona
B63882922
Atenció al client934 247 349
© Gadmin.es Els logotips de jocs i loteries utilitzats en aquesta web són propietat de la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l'Estat (SELAE). Aquesta web només fa ús d'ells a manera merament identificativa per falicitar l'elecció i selecció del apostante
Accedeix al teu compte
Introdueix el teu usuari i contrasenya per accedir al teu compte

Log in with your Facebook account

Log in amb el teu compte de usuari