27 de Юли de 2021
9:28
934 247 349
Достъп до профила си
Въведете потребителското си име и парола, за да получите достъп до профила си
0
0 €
Ла Примитива
29/07/2021
ДЖАКПОТ38.500.000 €
Вид лотария
Дневна
Седмична
Дни
Четвътък
29/07/21
Събота
31/07/21
Искам да играя ЖОКЕР
Искам да се абонирам за още
Абонирайме за произволни комбинации за всяко теглене.
Налични Намаления
Как да играя?
1∫ Изберете най-малко #n# числа, зада видите наличните намаления.
2∫ Изберете избраното намаление в горното поле.
Брой залози
Директни: 0
Намалени: 0
Дата томбола
29/07/21
Сума
0.00
Абонирай ме
Намалена
Джакпот48.000.000 €
27/07/21
°Играй сега!
Джакпот38.500.000 €
29/07/21
°Играй сега!
Джакпот11.400.000 €
01/08/21
°Играй сега!
Джакпот1.500.000 €
27/07/21
°Играй сега!
°Играй сега!
Джакпот140.000 €
01/08/21
°Играй сега!
В НАГРАДИ30.000 €
29/07/21
°Играй сега!

КАК СЕ ИГРАЕ НА ЛА ПРИМИТИВА ОНЛАЙН

КАКВО Е ЛА ПРИМИТИВА?

Ла Примитива е една от игрите на държавни лотарии и залози, по-печеливша поради милионните си джакпоти и ниската сума на игра. Това е активна игра, тъй като играчът може да формира комбинация от шест числа (от 1 до 49), с които иска да участва в томболата.

 

Кога се е родила Ла Примитива и защо с това име?

Първата лотария Ла Примитива е създадена по време на управлението на Карлос III с цел да се получат повече пари за държавната хазна без да се увеличават данъците. Първата томбола се проведе на 10 декември 1763 г. По това време то е известно като "Лотария по числа", което се е променило в "Примитивна лотария" през 1812 г. със създаването на нова лотария, в която билетите са имали по едно число известна под името "Модерна лотария". Тази модерна лотария е източникът на настоящата национална лотария. В тази примитивна лотария 75% от събраните пари бяха определени за изплащане на награди и се играеше до 1862 г., когато правителството на Изабел II я премахна.

Това беше през 1985 г., когато отново беше празнувано с Указ 19360/1985 от 1 август, първото теглене се проведе на 17 октомври с парти в залата на Флорида Парк в парка Ретиро.

 

Кога се играе Ла Примитива?

Ла Примитива, първоначално се играеше всеки четвъртък и размера на залога беше 25 песети, тъй като джакпота е бил милионен, той е набрал популярност, така че през юли 1986 г. цената е повишена в близост до 50 песети, за да увеличи стойността на наградите, като през ноември същата година първият голям джакпот от 800 милиона песети бе спечелен.

През 1988 г. цената на залога отново се повиши до 100 песети, а през май 1989 г. бе добавен още един ден на теглене, събота.

През 2000 г. цената на играта се увеличи до 150 песети, и с появата на европейската валута стана 1 евро.

От 8 ноември, 2012 г., и за да се осигури по-голяма сума джакпот, влезе в сила промяна в разпределението на наградите на Ла Примитива, с включването на нова категория "Специална категория", което съответства на шестте номера на печелившата комбинация плюс реинтегро.

На 27 септември 2012 г. беше включена игра, свързана с Ла Примитива, наречена ЖОКЕР.

 

Какво е реинтегро?

Реинтегро е число, избрано на случаен принцип избран от валидационните машини за лотария и залози. Всеки залог на Ла Примитива има реинтегро, независимо от залозите, които той притежава.

В онлайн възпроизвеждането можете да видите полученото реинтегро във виртуалния си профил в "Моите игри".

 

Как се играе Ла Примитива?

Всеки билет се състои от осем блока, всеки от които съответства на залог. Всяка клетка съдържа 49 номера, от 1 до 49, това са номерата, които се въвеждат в барабана, откъдето се получава печелившата комбинация.

На нашия уеб сайт има няколко режима на игра: 

Единичен залог: Шест числа от първия блок са маркирани за единичен залог според броя на залозите, които искаме да играем с максимум осем на билет. Сумата на всеки залог е 1 евро.

 

 Множествен залог: В този случай можем да запълним първия блок, в който ще изберем броя на номерата според залозите, които искаме да играем. Цената на билета ще бъде резултат от умножаването по 1 съответните залози. Предимството на играещите множествен залог е, че значително увеличава вероятността да вземеш пота и размерът на наградата е умножен.

 

Намален залог: С него възможността да спечелиш награда се увеличава значително, като се плаща намалена цена за залога, тя е форма на оптимизация между награда / цена.

 

Как се играе Ла Примитива Онлайн?

При нас можете да играете всички видове залози на Ла Примитива по удобен, безопасен и лесен начин, просто изберете режима на игра, който искате (единична, множествена или намалена игра) отбележете лотарията, в която искате да участвате: Четвъртък, събота, за текущата седмица или за друга седмица. В случай, че предпочитате да играете със случайни числа, изберете опцията "ПЕОИЗВОЛЕН" и цифрите ще излязат автоматично.

Ако желаете да играете няколко седмици със същите номера, можете да го направите от полето " АБОНИРАЙ МЕ" и да изберете всички седмици, в които желаете да участвате.

С лотарията на Ла Примитива можете също да играете на ЖОКЕР, в този случай ще получите билета си от 7-цифрени случайни числа за цената на едно евро на билет и ден, наградите на тази игра зависят от цифрите, които съвпадат по брой и позиция с тези, изтеглени в томболата, ако седемте са верни, наградата е 1 милион евро.

Предлагаме ви възможността да изтеглите нашия уеб-сайт на мобилния си телефон, за да можете да бъдете информирани за всички джакпоти и новини за всяка игра. Помнете, че с нас можете да играете по всяко време и от всяко място, "КЪСМЕТЪТ НЕ ПОЧИВА".

 

Кои числа са изтеглени най-много в Ла Примитива?

На нашия уебсайт можете да проверите статистиките на резултатите от предишните томболи.

Досега тази година цифрите, които най-много са били изтеглени, са: 49, който е изтеглен 95 пъти, 12 изтеглен 93 пъти, 35 и 30 на 92 тегления. По-малко успешните числа са 5, който бе изтелген само 65 пъти, следвани от 13, изтеглен на 66 тегления.

КАК СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ НАГРАДИТЕ В ИГРАТА ЛА ПРИМИТИВА?

В Ла Примитива 55% от джакпота се разпределя за награди между седем категории, както следва:

Специална категория (6 познати числа + Реинтегро): 20% са предназначени да се разпределят еднакво сред онези, които са познали 6-те номера плюс реинтегрото в един залог от печелившата комбинация.

Първа категория (6 познати числа): 40% са предназначени сред тези, които са познали 6-те номера на печелившата комбинация.

Втора категория (5 познати числа + Комплементарен): 6% се разпределят равномерно сред позналите пет номера на печелившата комбинация плюс комплементарното число.

Трета категория (5 познати числа): 13% са предназначени.

Четвърта категория (4 познати числа): 21% са предназначени.

Пета категория (3 познати числа): Наградата за тази категория е 8 евро, независимо от броя победители.

Реинтегро: Наградата съответства на стойността на залозите, които са били изиграни за това теглене, тя трябва да съответства на възстановеното възнаграждение, което сме посочили в нашия билет.

При многобройни залози те получават, ако са били наградени, всички награди, съответстващи на комбинациите от всяка от тях.

 

Какво е Комплементарното число на Ла Примитива?

Съответства на седма топка, която е изтеглена в томболата, за да се даде възможност да повиши награда, която е има точно пет от шестте номера на печелившата комбинация. Следователно, комплементарното число има като единствена мисия присъждането на втора категория награда.

Кога и къде се провеждат тегленията на Ла Примитива?  

Тегленето на лотария Ла Примитива се провежда всеки четвъртък и събота в 21:30 часа в салона на Лотарии и Залагания на Държавата на улица Гузман Ел Буено, 137 в Мадрид.

Състои се от изваждането на шест топки от барабана, където се намират 49 топки с номера от 1 до 49. Тези шест числа ще формират печелившата комбинация. Друга седма топка, която съответства на комплементарното число, ще бъде изтеглена от същия барабан. Реинтегрото се тегли от друг барабан, където има десет топки от 0 до 9.

Наградите се разпределят според съвпадението с извлечените числа.

Тегленето на Жокер се състои в извличането на 7 номера от друг барабан, който съдържа десет числа от 0 до 9, като характеристика е, че извлечената топка се връща отново в барабана, за да участва в следващото извличане.

На нашия уебсайт можете да играете до 7:30 часа в деня на тегленето.

 

Как да получите вашата награда от Ла Примитива?

Получават награда всички залози, които имат повече от три числа, отговарящи на печелившата комбинация и всички билети, чието реинтегро съвпада с топката, която е изтелгена за тази цел.

Плащането на Вашите залози, които се играят на нашия уеб сайт, и които получават награда, ще бъдат изплатени веднага след тегленето във виртуалния Ви акаунт. По този начин имате предимството, че наградите Ви не изтичат.

Наградите над 10 000 евро имат 20% данъчно удържане.

 

 

Какво е Жокер?

Жокер е игра, свързана, но независима от Ла Примитива, цената му е едно евро за еднодневни билети и две евро за седмични билети.

 

Как се Играе Жокер?

За да имате право да играете, трябва да поставите отметка в квадратчето на билета на Ла Примитива, където пише Жокер.

Броят, с който участвате, се състои от седем цифри, който излизат на случаен принцип.

 

 

Кога се получава награда от Жокер?

Налице са 6 категории награди според броя числа, които съвпадат в число и ред с тези, получени в тегленето, които са:

-1-та категория, когато седемте цифри съвпадат и наградата е 1 милион евро.

-2ª Категория, когато последните шест съвпадат, наградата е 100 000 евро.

-3ª Категория, когато последните пет съвпадат, наградата е 10 000 евро.

-4-та категория, когато последните четири съвпадат, наградата е 1000 евро.

-5-та категория, когато последните три съвпадат, наградата е 100 евро.

-6-та категория, когато последните две съвпадат и наградата е 10 евро.

 

Кога изтичат наградите на Ла Примитива и Жокер?

Наградите, както за Ла Примитива, така и за Жокер, изтичат след три месеца, играейки в нашата онлайн страница, имате предимството, че наградите няма да изтекат поради забрава или загуба, тъй като те ще бъдат кредитирани незабавно във вашата виртуална сметка.

 

КОИ СА БИЛИ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ НАГРАДИ НА ЛА ПРИМИТИВА?

Първото теглене на сегашната Примитива се проведе на 17 октомври с парти в стаята на Флорида Парк в парка "Ретиро" с джакпот от 472 милиона песети и чиято печеливша комбинация беше: 3-11-13-15- 34-35, за която нямаше печеливша комбинация, която бе спечелила 62 милиона песети (372 хил. Евро).

Първите три победители от печелившата комбинация бяха в теглене, проведено на 7 ноември 1985 г., които взеха 66 милиона песети (396 хиляди евро) всеки.

През ноември 1986 г. първият голям джакпот от 800 милиона песети бе спечелен от един единствен човек.

Най-голяма награда в историята на Ла Примитива е спечелена през 15 октомври 2015 г., когато един единствен човек от Барселона, получи награда в размер на 101,724,559.10 евро, следвана от награда спечелена през 22 февруари 2014 в размер на 70 милиона евро, който е бил разпределен между двама печеливши, един от Севиля и един от Биская (Испания).

В НАШАТА АДМИНИСТРАЦИЯ, НА 15 МАРТ 2018 Г. БЕ СПЕЧЕЛЕНА НАГРАДА ОТ ПЪРВА КАТЕГОРИЯ (6 ПОЗНАТИ ЧИСЛА) В РАЗМЕР НА 1,33 МИЛИОНА ЕВРО.

 

Lotera Las Arenas
Игри и Залози
Начини на плащане
Сайт 100% защитен.
Отговорно залагане
+18
Admn de Loteras n 336
Akuamosis S.L.
C.C. Las Arenas - Gran va de les Corts Catalanes, 373
08015 Barcelona
B63882922
Обслужване на клиенти934 247 349
© Gadmin.es Логото на игрите и лотарите, използвани на този сайт, са собственост на Сдружение за държавни залагания (SELAE), което ги използва само като идентификация, за да улесни избора на залагащия.
Достъп до профила си
Въведете потребителското си име и парола, за да получите достъп до профила си

Влезте с вашия Facebook акаунт

Влезте с вашия потребителски акаунт